Statistikken taler sit tydelige sprog i form af cykelklubbernes medlemstal og det samme gør mængden af tohjulede trafikanter i spraglet tøj på vejene. Cykling er en hot sport. Lige for tiden er det også en helt bogstavelig sandhed. Med temperaturer på omkring de 25 grader er det for flere af os tempererede nordboer til tider en svedig fornøjelse at trampe i pedalerne. Men med mørke, kulde og sne alt for mange måneder om året, kan vi ikke tillade os at klage. Så kære cyklist her er 5 gode råd, som gør det sjovere at cykle, når det er varmt:

  1. Put din vanddunk i fryseren ca. halvfyldt. Fyld den helt op med vand inden du tager afsted. Har du to dunke med, kan du fryse den ene helt, som kan tø op undervejs.
  2. Gem dine barer med chokoladeovertræk til koldere dage. Kan du ikke lide, at din bar bliver alt for blød, så læg den i køleskab.
  3. Er det rigtig varmt vil du måske erfare, at varmen fra asfalten får dine fødder til at hæve lidt og du får ondt i dem. Det kan du afhjælpe ved at hælde vand på dem.
  4. Drik energidrik eller Zero sportsdrik, så du har styr på saltbalancen, når du sveder meget.
  5. Forkæl dig selv med en iskold smoothie, når du kommer hjem. Fx lavet af banan, frosne bær, valleprotein-pulver og vanillepulver.

 

God cykeltur og husk solcremen!

Skrevet juni 7, 2016
af Betina Cramer
Del på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *