Vil du have styr på dit hold?

Hos Wecyclemore har du mulighed for at etablere dit eget hold og få glæde af alle funktionaliteterne i Wecyclemore. Dette bruges blandt andet af små cykelklubber, firmahold og andre netværk.

Holdene kan oprettes som åbne eller lukkede hold. Alle ryttere på de enkelte hold er samtidig medlem af Wecyclemore og har derfor adgang til alle øvrige ryttere i netværket. Der er dog mulighed for at hold kan være skjult for andre, såfremt du ønsker dette.

Fordelene ved at have dit eget hold er, at det er let at få overblik over medlemmer, aktiviteter på dit hold samt koordinere og kommunikere direkte til dine ryttere. Hvert hold har sin egen kalender- og medlemsfunktion. Derudover fremkommer holdet som gruppe til oprettelse af aktiviteter og indlæg i Forum, hvilket gør det let at kommunikere til holdets medlemmer.

Aktiviteter og nyheder fra Wecyclemore og det/de hold, du er medlem bliver præsenteret for dig på forsiden af Wecyclemore og i den overordnede kalender på forsiden. Så behøver du kun at tjekke forsiden og den overordnede kalender for at få overblikket dine over aktiviteter og nyheder.

Du vælger selv dit holdnavn, laver forsiden til holdet med tekste og billeder samt udnævner en holdkaptajn, der administrerer holdet. Når personer ansøger om at komme med på holdet er det administratoren, der godkender eller afviser ansøgeren.

Der er mulighed for at tilpasse systemet til at møde lige netop dine behov.

For yderligere information kontakt Bjarne Grum-Jensen på 21603595 eller bgj@wecyclemore.com.