Team TPV er et lukket cykelhold for medlemmer af netværket Topledere på Vej.

Vi har etableret Team TPV for at tilbyde dig en ny måde at netværke på samtidig med, at du får motion og velvære ved at cykle.

Udover at cykle med TPV’ere har du som medlem af Wecyclemore adgang til at cykle med de øvrige rytter i Wecyclemore, med mere end 500 medlemmer på landsplan.

Wecyclemore tilbyder dig fuld fleksibilitet til at oprette træningsture eller deltage på andres ture – når og hvor det passer ind i din kalender og på dit cykelniveau.

Sådan kommer du let i gang på holdet

Du starter med at tilmelde dig Wecyclemore. Det er gratis at være medlem, og du tilmelder dig her.

Derefter går du ind på TPV’s holdside igen og tilmelder dig holdet. Du modtager efter nogle få dage en bekræftelse om, at du er blevet optaget på holdet. Herefter er du med på Team TPV, og kan oprette ture med mere og invitere de øvrige medlemmer.

Start med at tage en god rundtur i mulighederne under Wecyclemore og se hvor let du kan invitere andre til at blive medlem, oprette aktiviteter, finde medlemmer m.m. – se intro siderne under de forskellige menupunkter.

Husk at det er medlemmerne på holdet, der skal skabe holdets aktiviteter – herunder træning, deltagelse i motionsløb med mere.

Deltag også i Wecyclemore aktiviteter

Udover at deltage på de aktiviteter, der bliver tilbudt i Team TPV, kan du tilmelde dig de aktiviteter, der tilbydes af Wecyclemore. Der vil være træningsmuligheder, motionsløb og ture til udlandet – følg med i kalenderen.

Holdmanager for Team TPV er Bjarne Grum-Jensen, som du er velkommen til at kontakte på bgj@wecyclemore.com eller mobil 21603595 såfremt du har spørgsmål eller gode ideer til holdet.

Vi håber, du vil tage godt imod dette initiativ og du vil få udbytte af de nye muligheder.

Bedste hilsner,

Lars Fausing

Founder, TPV

Ansøgning om optagelse på hold kræver du er logget på. Er du ikke allerede medlem af Wecyclemore, så tilmeld dig her.