De bedste lokale cykeloplevelser globalt

Wecyclemore er et medlem-til-medlem cykelnetværk. Det er for alle, der vil mere end cykle alene, hvor og hvornår det passer dig – på landevejen, i skoven eller i andet terræn.

Uanset hvor du er, kan du finde og deltage i ture lavet af lokale ryttere, der kender til de bedste ruter, caféer og cykelmekanikere i lokalområdet. På samme måde deler du din lokalviden om dit nærområde med andre medlemmer ved at oprette ture og lave indlæg i Forum. Derved skaber vi sammen de bedste lokale og autentiske cykeloplevelser for hinanden i Danmark og rundt om i verden.

Wecyclemore samarbejder med partnere, med det formål at give medlemmer af Wecyclemore de bedste cykeloplevelser samt give flere fordele til vore Premium medlemmer.

Vores ambition er, at du altid kan finde cykelaktiviteter i Wecyclemore, hvor og hvornår det passer dig og på dit niveau.

Wecyclemore blev etableret af Bjarne Grum-Jensen ultimo 2015 og har i dag over 600 medlemmer fordelt over hele Danmark.

Bjarne Grum-Jensen
Ejer & Adm. direktør

Bjarne er en passioneret motionsrytter og etablerede Wecyclemore i 2016.

Efter en lang årrække i topleder positioner hos blandt andet TDC Mobil  og Toyota Danmark tog han initiativ til etablering af Team Rynkeby Øresund i 2015 og Team Diabetes - Wecyclemore i 2016. Han var kaptajn for holdene og arrangerede træning såvel som et antal cykelture fra Danmark til steder som Paris og München.