Cykelnetværk for alle

Wecyclemore blev etableret i 2015, og er et matching univers for alle, der vil mere end cykle alene, hvor det er muligt at finde andre at cykle med hvor og hvornår, det passer det enkelte medlem.

De fleste cykelmotionister foretrækker at gøre det sammen med andre. På den måde kombinerer de behovet og ønsket om motion og socialt samvær med andre. Samtidig er der et stadig stigende behov for fleksibilitet i hvor og hvornår den enkelte har tid og mulighed for at cykle. Dette er idégrundlaget bag Wecyclemore.

I 2016 tog vi et nyt initiativ med henblik på at få flere ud at cykle sammen, og etablerede cykelholdet Team Wecyclemore. Det er et velgørenhedshold, der cykler til fordel for børn og unge med diabetes. Alle kan deltage på de lokale hold, med eller uden diabetes. Hver sæson trænes der op til deltagelse i lokale motionscykelløb, og deltagere på holdene kan derudover tilmelde sig de årlige ture - Tour Europa og Tour Danmark.

Der er i 2017 etableret hold i Storkøbenhavn, og det er planen i de kommende år at få skabt 8-10 på tværs af Danmark.

Det nyeste skud i udviklingen af Wecyclemore er, at vi i 2017 har kunnet byde velkommen til de første eksterne hold. De anvender universet til at drive deres eget hold, med egen kalender, medslemsoversigt med mere. Udover funktionaliteten i universet får deltagerne på de eksterne hold adgang til det landsdækkende rytter-netværk i Wecyclemore.

 

 

Holdet bag Wcyclemore

Bjarne Grum-Jensen
Stifter & Cykle entusiast

Stifter af Wecyclemore, og har cyklet med Velo Intervilles Postale og som kaptajn på Team Rynkeby Øresund, som han etablerede i 2015. Initiativtager til det nye "Team Diabetes - Wecyclemore" cykelhold, der får debut i 2016 i samarbejde med Diabetesforeningen. Har en årrække bestridt stillinger på toplederniveau hos TDC Mobil og Toyota Danmark. Driver idag Accelerator Partners, der træner ledere i effektiv eksekvering, hvor træning foregår i cyklingen univers.

Lau Kierulff
Cykelekspert og mekaniker, RideMe

Lau er vores erfarne cykelmekaniker, der giver gode tips til vedligeholdelse og reparation af cykler. Han driver i dag RideMe forretningen i Birkerød med salg og service af cykler, der ofte specialdesignes til kunderne. Han har egen cykelerfaring med ophold i Belgien og fungere som mekaniker for flere af Danmarks cykle landshold.

 

 

Vores ambassadør team

Vores ambassadører er aktive ryttere i deres lokale områder, og tager initiativ til at gennemføre aktiviteter i lokalområdet - herunder træning, ture, arrangementer.

Du er velkommen til at kontakte ambassadøren for dit område såfremt du har nogle gode ideer til aktiviteter for medlemmerne eller har spørgsmål omkring aktiviteter.

Kontakt Bjarne Grum-Jensen på bgj@wecyclemore.com, såfremt du er interesseret i at blive ambassadør.

Betina Cramer

Bettina vores ambassadør i Storkøbenhavn. Hun dele ud af sine mange erfaring med cykling for kvinder, hvor hun både er meget aktiv på landevej såvel som MTB. Hun er samtidig vores specialist i kostforhold i forbindelse med cykling over længere distancer. Hun deltager som landevejsrytter i mange løb omkring i Danmark og er også en ivrig træner i udlandet.

Søren Nielsen

Søren er vores ambassadør i trekantsområdet - Kolding, Fredericia, Middelfart. Søren er  42 år, bosat i Kolding, og har cyklet i ca 10 år. Han har deltaget i en lang række motionscykelløb i ind- og udland herunder kørt til Paris med Team Rynkeby i 2013. Søren er med på Team Motionsfeltet.dk, og cykler for velvære, sammenhold, personlige udfordringer og for at netværke.

Svend Hansen Tarp

Svend er ambassadør for Wecyclemore i Sønderjylland. Han er bosiddende i Rødekro og er en særdeles aktiv motionist. Svend har i en årrække været kaptajn for Team Rynkeby Sønderjylland, hvor han nu er stoppet. I det daglige kører han for Rødekro Cykelklub, og i 2017 deltager han på Cykelnervens hold i Sønderjylland.

Michael Frederiksen

Michael er vores ambassadør i det sydvestlige Københavnsområde med hjemsted i Tåstrup. Han er tidligere licensrytter og mange års erfaring med landevejscykling såvel i Danmark som i udlandet. Michael har i 2016 været en af de bærende kræfter på det nyetablerede Team Diabetes-Wecyclemore hold, der cykler for diabetes sagen, og kørte til München i september.

Vores partnere

Wecyclemore har en række samarbejdspartnere, med det formål at give medlemmerne af Wecyclemore netværket flere fordele og gode cykeloplevelser.

Nedenfor kan du se de vigtigste af vores samarbejdspartnere.