Wecyclemore Basis medlemsskab

Deltagelse i aktiviteter

Du kan deltage i forskellige aktiviteter, der vil fremgå af kalenderen. Det vil for hver aktivitet fremgå om der er betaling for deltagelse. Eventuelt betaling vil ske igennem vores webshop. .

Udmelding

Du kan til enhver tid udmelde dig ved at sende en mail til bgj@wecyclemore.com.

Accept af e-mails

Ved tilmelding accepterer du, at vi må sende dig e-mails omkring aktivieter med mere, der er relevant i forhold til at drive netværket. Vi leverer ikke e-mail adresser til 3. part.

Du får som Basis medlem adgang til alle fordelene i Wecyclemore universet og alle de funktionaliteter vi løbende udvikler og tilbyder.

Kommercielle aktiviteter

Det er ikke tilladt uden forudgående skriftlig aftale med Bjarne Grum-Jensen, at kommunikere kommercielle aktiviteter i Wecyclemore netæværket - herunder indlæg og/eller annoncer fra virksomheder, organisationer. cykelhold eller cykelklubber.

Det er på ingen måde tilladt medlemmer, at videregive information om andre medlemmer i Wecyclemore til 3. part.

Ekskludering fra netværket

Vi forbeholder os retten til at udmelde dig, såfremt du misbruger netværket i forhold til formålet med netværket, der er beskrevet under afsnittet "om os".

Misbrug af information fra Wecyclemore eller kommunikation af kommercielle aktiviteter over medlemmer vil føre til omgående ekskludering fra netværket.