Wecyclemore medlemskab

Wecyclemore er et medlem-til-medlem cykelnetværk. Det er for alle, der vil mere end cykle alene, hvor og hvornår det passer dig. Formålet med netværket er give medlemmer bedre cykeloplevelser igennem medlemmernes lokale viden, som de deler med andre medlemmer - få de bedste lokale cykeloplevelser globalt.

Det er gratis at være Basis medlem. Som Basis medlem kan du opgradere dig til et Premium medlemskab.

Deltagelse i aktiviteter

Du kan deltage i de aktiviteter, der fremgår af kalenderen. Det vil for hver aktivitet fremgå om, der er betaling for deltagelse. Eventuelt betaling vil ske igennem vores webshop. Såfremt du har tilmeldt dig og betalt for en aktivitet, der efterfølgende ikke gennemføres refunderes det betalte beløb. Der refunderes ikke erstatning for øvrige forhold ved manglende gennemførsel af aktiviteten.

Udmelding

Du kan til enhver tid udmelde dig ved at slette din profil eller sende en mail til bgj@wecyclemore.com.

Accept af e-mails

Ved tilmelding accepterer du, at Wecyclemore må sende dig e-mails, der er relevante i forhold til at drive netværket.

Wecyclemore videregiver ikke e-mail adresser eller anden information til 3. part, ligesom det ikke er tilladt for medlemmer, at videregive information om andre medlemmer til 3. part.

Kommercielle aktiviteter

Det er ikke tilladt uden forudgående skriftlig aftale med Bjarne Grum-Jensen, at kommunikere kommercielle aktiviteter i Wecyclemore netværket - herunder indlæg og/eller annoncer fra virksomheder, organisationer o.l.

Ekskludering fra netværket

Vi forbeholder os retten til at udmelde dig, såfremt du misbruger netværket i forhold til formålet med medlem-til-medlem cykelnetværket Wecyclemore, jvnf. beskrivelsen under

Misbrug af information fra Wecyclemore eller kommunikation af kommercielle aktiviteter over medlemmer vil føre til omgående ekskludering fra netværket.

Ansvar

Wecyclemore vil understrege, at medlemmers deltagelse i aktiviteter sker på eget ansvar, og medlemmer selv er ansvarlig for at have alle nødvendige forsikringer for cykling i Danmark og i udlandet.

Samtidig er det det enkelte medlems ansvar at cykle forsvarligt og efter de til enhver tid gældende færdselsregler.