Bliv gratis medlem af Wecyclemore

Wecyclemore er et landsdækkende cykelnetværk for alle, der vil mere end cykle alene - hvor som helst og når som helst det passer dig.

Ideen er, at du deler ud af din lokale viden om ruter, caféer m.m. til de øvrige medlemmer i netværket. Du opretter turer som andre kan tilmelde sig og/eller giver tips og ideer til ture i dit lokalområde. Du har mulighed for at deltage på andres ture og læse om deres forslag i Forum. Derved får I sammen de bedste cykeloplevelser i Danmark og I får samtidig udvidet jeres cykelnetværk.

Du er ikke afhængig af faste tidspunkter eller steder - du kan søge aktiviteter og medlemmer, hvor og hvornår det passer dig - om du er hjemme i lokalområdet eller på farten i sommerhuset eller rundt om i Danmark.

Forudsætningen er naturligvis, at du vælger at  være aktiv i netværket. Opretter turer, dele viden og tips i Forum og cykler med på motionsløb og andres ture. Fortæl gerne om netværket til andre - desto flere medlemmer vi er desto flere gode cykeloplevelser venter forude.

Du kan vælge mellem et gratis Basis medlemsskab eller vores Premium medlemsskab, hvor du får du endnu flere fordele.

Læs eventuelt mere om medlemskaberne Basis og Premium her.

PS: Du kan få adgang til Wecyclemore via din mobil eller pc.